SRCDS Steam group

Server is Crashing!!!
Hey Guys,

My Friend Ocean is having a problem with his 64 Player Server, that is not starting up. The OS is Gentto.

This is what he gets at start up.

Executing dedicated server config file
Error: Material "sprites/bubble" : proxy "AnimatedTexture" not found!
Section [Scenes]: 0 resources total 0 bytes, 0.00 % of limit (2.10 MB)
The Navigation Mesh was built using a different version of this map.
exec listip.cfg: file size larger than 20MB.
Server logging enabled.
*** glibc detected *** free(): invalid pointer: 0x557ef000 ***
./srcds_run: line 344: 17777 Aborted                 $HL_CMD
Add "-debug" to the ./srcds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
Sun Aug  6 23:41:23 CDT 2006: Server restart in 10 seconds

Debug Mode:
CRASH: Sun Aug  6 23:37:51 CDT 2006
Start Line: ./srcds_amd -game cstrike -autoupdate -tickrate 45 -pingboost 2 -nobots +maxplayers 64 +ip +map de_dust -steamuser xxxxx -steampass xxxxx -debug -pidfile
CRASH: Sun Aug  6 23:40:20 CDT 2006
Start Line: ./srcds_amd -game cstrike -autoupdate -tickrate 45 -pingboost 2 -nobots +maxplayers 64 +ip +map de_dust -steamuser xxxxr -steampass xxxxx-debug -pidfile
CRASH: Sun Aug  6 23:43:00 CDT 2006
Start Line: ./srcds_amd -console -game cstrike +map de_dust +maxplayers 64 -autoupdate -debug
End of Source crash report

My guess we may have to start all over with a fresh install, but lets see if we can find out why it's crashing before we look at Fresh Install..

From the Error above it seems to be a Map thing with the Materials? But i am lost, i have been up for 24 Hours and just got done with work. I also don't have access to the Box, so i am the middle man (Dont bash me lol).


It looks like a read error on the memory or some error in a plugin...
Join the Source Dedicated Server Support Group on Steam Community!
Source Dedicated Server (SRCDS)
Free to join, Live support! (When available)
I run 64-bit gentoo and have no issues (have 32-bit libs compiled with it). I get that error: material message all the time, it's nothing to worry about. I don't think I've seen that navigation mesh error before, you may want to try deleting the .nav file in your maps directory and see if that does anything.

Another possibility is that you don't have all the libs, but I don't think that is the case. When was this Gentoo system installed?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)