SRCDS Steam group

Universitet tətilində əlavə qazanc və mərc mövzusu
Salam uşaqlar, yay tətilində bir az boş vaxtım var və telefonda keçirdiyim vaxtı pula çevirmək istəyirəm. Futbol turnirlərini onsuz da izləyirəm, ona görə də idman mərclərini sınamaq ağlıma batdı. Amma bu mövzularda tam sıfıram, heç bir anlayışım yoxdur. Hansısa mürəkkəb strategiyaları öyrənməyə səbrim çatmaz, mənə daha sadə, işlək və tez başa düşülən məsləhətlər lazımdır. Həm də təbii ki, tələbə büdcəsinə uyğun, minimal pullarla başlaya biləcəyim, aldatmayan bir yer olsun. Haradan başlamalıyam?
Reply
Tələbə vaxtı mən də bu yolla cibxərcliyi çıxarırdım, amma burada əsas məsələ emosiyaları boğmaq və dərhal varlanmaq xülyasına düşməməkdir. Böyük məbləğlərlə risk etmə, həmişə az-az oyna ki, uduzanda təsir etməsin. Sayt seçiminə gəldikdə isə, elə bir yer seç ki, həm minimal depozit limiti aşağı olsun, həm də tələbə kartları ilə rahat işləsin. Mən sənə birbaşa 1xbet вход азербайджан keçidini yoxlamağı tövsiyə edirəm, çünki orada həm qeydiyyat saniyələr çəkir, həm də mobil tətbiqi çox rahatdır, mühazirələrdə və ya yolda olanda belə tez-tez mərclərə baxmaq olur. Üstəlik, ilk depozitə yaxşı tələbə bonusları da verirlər, mütləq dəyərləndir.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)