SRCDS Steam group


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Linux] CS:S Server starter ikke ordentligt op
#1
Exclamation 
Hej
Jeg er igang med at opsætte en håndfuld CS: Source servere, som vi skal bruge til en LAN-event her i weekenden og er nu stødt ind i et problem. Jeg har lavet 3 servere, men samme server.cfg, hvor blot server-name er ændret. Den første server er blot en helt ren SRCDS, som ikke har nogen addons/plugins. Den anden har Sourcemod, Metamod og CSS DM, i nyeste tilgængelige versioner.
Serveren stopper med at udføre opstarten kort tid før den er klar og min CPU kører helt op på 100%. Der er vedhæftet et billede af min CMD. For at udelukke problemer med firewall har jeg også forsøgt at deaktivere denne, hvilket ikke gav nogen ændring, og har derfor slået den til igen.

Jeg har fundet ud af at hvis jeg fjerner sourcemod.vdf, og derved forhindrer indlæsningen af sourcemod, så starter serveren fint. Jeg har også prøvet at tage en helt ren SRCDS og indsætte Sourcemod og Metamod på denne. Her ender jeg i samme fejl som på min CSS DM server.

Min server kører 64-bit CentOS 6.3 på en AMD Athlon 64 2.2GHz CPU, 2GB DDR-RAM og 120GB HDD. Dette er kun et midliertidigt setup, da jeg på fredag flytter serverne over på maskiner med Intel Core i3 2100 3.10GHz, 16GB DDR3-RAM og 500GB HDD.

Jeg kunne se at der er en anden der har lignenede fejl, men da hans spørgsmål er en måned gammelt og der ikke er kommet svar fra ham igen, så antager jeg at han enten har løst problemet eller ikke har nået at vende tilbage.


Attached Files
.png   css-server.png (Size: 135.19 KB / Downloads: 9)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)