SRCDS Steam group

Warning Unable to load server dll
Ok, for some reason my source server won't pickup he server dll, I deleted the bin folder and re-installed the server dll and sill the same thing happens. Anyone know how to fix this?

Also, does anyone see the server I have setup (cstrike)

Console initialized.
Attempted to create unknown entity type event_queue_saveload_proxy!
Game.dll loaded for "Counter-Strike: Source"
Warning unable to load server dll
Failed to load plugin "SAP"
maxplayers set to 16
Network: IP, mode MP, dedicated Yes, ports 27016 SV / 27005 CL
Executing dedicated server config file
Error: Material "sprites/bubble" : proxy "AnimatedTexture" not found!
Summary: 339 resources total 14.29 Mb, 5.32 % of capacity
Unknown command "admin_user"
Bad challenge from
Connection to Steam servers successful.
VAC secure mode is activated.
Adding master server
Adding master server
does the server work? i don't know anything about the SAP plugin, but it says that didn't load either. but it looks like server.dll is something that does with the SAP plugin, cuz the server says its workin right. anything that was critical to the server wouldn't allow it to go that far.
THe server seemed to be working, I could join, but noone else ever came on. Did you try to connect?

The sap plugin is Source Admin Plugin, its like adminmod only for source. Works pretty well. Either way, it was just a test server to see if I could setup and run a source server for when FF comes out. I was able to setup a CTF perfectly fine, not too sure about DM, because I kept getting server errors, I could join but noone else came on, and the CS I am pretty sure was working, when I checked the server logs the next day it showd that people were on. Either way I was able to set the servers up, and they showed in the master server list, so I guess each had its own issues with the srcds but each of them seemed to work.
lol yea there will almost always be some stupid errors on the server console, either cuz of the maps, any plugins, or just something querying the server using the old style, but most of them is no big deal. the faild to load server.dll i think is just that SAP plugin isn't loading right... i didn't try to connect, actually at first i didn't notice you posted the ip lol. but if people can connect, the server itself is fine. anything else would be the plugin.

/edit- i just checked and the server isn't online as of 9:40 central..

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)