SRCDS Steam group


Spray Logos wont work
#1
In my server, when someone sprays a logo, it just comes up as a red/empty box on the wall. How can i fix this ?
Reply
#2
is sv_allowupload 1?
Join the Source Dedicated Server Support Group on Steam Community!
Source Dedicated Server (SRCDS)
Free to join, Live support! (When available)

http://forums.srcds.com/viewtopic/5114
Reply
#3
my sv_allowupload 1 is on but say
--- Missing Vgui material vgui/logos/UI/n674940020_741487_9383
--- Missing Vgui material vgui/logos/UI/n674940020_741487_9383
--- Missing Vgui material vgui/logos/UI/n674940020_741487_9383
--- Missing Vgui material vgui/resource/icon_newfolder
couldn't exec userconfig.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
couldn't exec userconfig.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
on my server
Reply
#4
maybe its a problem with your sprays do the work on other servers ?
Reply
#5
the spray is default so yeah on my server it dont show other it does
Reply
#6
when i change sv_pure 0 it do spray and sound if i do sv_pure 1 only spray work no admn sound if i do sv_pure 2 it dont do both? what happen if sv_pure is 0? THis is for renting a server on control panel and this is make on my srcds the setting for sv_pure is 2 and both the spray and sound work?
Reply
#7
Nope, pure 2 means only steam, pure one means only whitelist, pure 0 = allow everything
[Image: b_350x20_C002748-004880-FFFFFF-000000.png]
Reply
#8
are your sprays appearing in your servers cache ?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)